Wat fijn dat we voor u aan de slag mogen!

Scroll omlaag om uw bestelling te plaatsen ↓

Welkom op de bestelpagina. Via onderstaand formulier kunt u de bestelling plaatsen. We nemen u stapsgewijs mee in het proces. Bekijk te allen tijde eerst ons bestelproces alvorens u de bestelling plaatst. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten.

KLIK HIER OM ALLES TE WETEN TE KOMEN OVER UW BESTELLING

Via deze pagina plaatst u een directe bestelling. Wij streven er naar om uw bestelling binnen drie werkdagen te beantwoorden. De bestelling is pas definitief als wij deze per e-mail of telefonisch bevestigen. Uw gegevens worden uitsluitend door ons gebruikt om uw bestelling te verwerken en zullen nimmer aan anderen worden verstrekt. Hieronder zetten we alles nog even op een rijtje.

U krijgt – indien de bestelling door ons uitgevoerd kan worden – een factuur per e-mail. Bij uitzonderingen nemen wij contact met u op.

Betaalmethodes
U kunt kiezen tussen twee betaalmethodes namelijk: bankoverschrijving en iDEAL. Zodra u kiest voor iDEAL krijgt u een een betaallink van ons toegestuurd. Dit gaat samen met uw factuur. Via deze link kunt u de bestelling snel en gemakkelijk betalen. Let op: bij een iDEAL betaling worden er te allen tijde €1,- transactiekosten in rekening gebracht bovenop de prijs van de bestelling.

Uw bestelling is pas definitief na het betalen van de factuur. De uiterste betaaldatum staat vermeld op de factuur. Het is bij ons niet mogelijk om contant te betalen, ook niet aan de deur.

Wilt u de bestelling annuleren? Geen probleem. Dit kan kosteloos tot 7 dagen voor de leverdatum. Hierna zullen er kosten in rekening gebracht worden.

 

Stap 1: Het soort taart*

De belangrijkste keuze! Wilt u een dripcake, verjaardagstaart of toch liever een kindertaart? Geef hieronder uw keuze aan. Staat uw keuze er niet tussen? Kies dan voor ‘Feesttaart’.

Stap 2: Aantal personen*

Vul hieronder het aantal personen in (minimaal 6).

Stap 3: De smaak (of smaken) van uw luchtige botercrème*

Tijd voor het lekkere gedeelte! Hieronder vindt u eerst een aantal standaardsmaken voor de luchtige botercrème. Wenst u een andere smaak? Kies dan voor ‘Eigen smaak’ en vul uw voorkeur in na stap 4.

Stap 4: Voeg eventueel een tweede smaak toe*

Wilt u, naast de smaak die gekozen is bij stap 3, een tweede smaak toevoegen? Dat kan hier. Wilt u geen tweede smaak? Dan kunt u deze optie kiezen. Wenst u een andere smaak? Kies dan voor ‘Eigen smaak’ en vul uw voorkeur in na deze stap.

Stonden de gewenste smaken niet in de bovenstaande keuzemenu’s? Geen paniek. Vul hier uw eigen smaken in. U kunt zowel uw eerste als uw tweede smaak invullen.

Stap 5: Hoe moet de taart eruit komen te zien?*

Denk hierbij aan rond, vierkant of 3D en het aantal lagen van de taart. Let op: een taart met twee lagen kan pas vanaf 20 personen.

Voeg eventueel een voorbeeldfoto toe:

Stap 6: Moeten we nog rekening houden met bepaalde allergieën?

Als we rekening moeten houden met allergieën kunt u hieronder aangeven welke dit zijn. Zo niet, dan kunt u deze stap overslaan.

Stap 7: Wanneer moet de taart af zijn?*

Vul hieronder de datum in waarop de taart af moet zijn.

Stap 8: Bezorgen of afhalen*

Voor bezorgingen in Arnhem rekenen wij een standaardtarief van €5,-. Buiten Arnhem zal er een berekening o.b.v. kilometers gemaakt worden. Deze staat te allen tijde vermeld op uw factuur.

Stap 9: Overige wensen

Heeft u nog wensen en/of vragen die u niet in heeft kunnen vullen? Doe dat dan hieronder.

Stap 10: Uw gegevens*

De allerlaatste stap! We hebben uw gegevens nodig om te bestelling te verwerken en contact met u op te nemen.

Voornaam

Achternaam

Adres en huisnummer

Postcode en woonplaats

E-mailadres

Telefoonnummer

Stap 11: Plaats de bestelling*

Zodra u onze algemene voorwaarden heeft gelezen en aangeeft dat u hiermee akkoord gaat, kunt u de bestelling plaatsen met de knop hieronder.

- Ik ga akkoord met algemene voorwaarden.

Heeft u nog vragen over uw bestelling? Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met zaterdag van 11:00 uur tot 17:00 uur.