IK WIL BESTELLEN, WAT NU?

Gevonden wat u zoekt? Wat fijn! Bekijk hieronder snel welke stappen u moet doorlopen om uw bestelling te plaatsen. Bent u al bekend met ons bestelproces? Dan kunt u ook direct naar de bestelpagina gaan door hier te klikken!

1. DE BESTELPAGINA

Om een bestelling te kunnen plaatsen, dient u naar de bestelpagina te gaan. Hier kunt u eerst een categorie kiezen. Dit houdt in: welk product wenst u te bestellen? Bijvoorbeeld een bruidstaart, dripcake of een verjaardagstaart.

2. PERSONALISEER DE BESTELLING

Vanaf nu wordt het echt leuk! Vertel ons de smaken, vormen, kleuren en maten van de taart. We kunnen ons voorstellen dat dit soms erg lastig kan zijn. Het is daarom ook mogelijk om gewoon een voorbeeld foto te uploaden die u gevonden heeft op bijvoorbeeld het internet. Makkelijk toch? Zo weten we zeker dat we aan hetzelfde denken.

 

3. EVEN VOORSTELLEN

Het is voor ons wel zo leuk als we weten voor wie we aan de slag mogen. Hiernaast is het natuurlijk ook noodzakelijk om de bestelling te verwerken. Vul daarom uw NAW gegevens, een contact telefoonnummer en een e-mailadres in.

4. BEVESTIGING

Zodra u de algemene voorwaarden heeft gelezen en geaccepteerd, kunt u de bestelling plaatsen door op de knop te klikken. Vanaf dit moment streven wij ernaar om uw bestelling binnen drie werkdagen te bevestigen. Soms is het echter wat drukker, waardoor het iets langer kan duren. Wij raden daarom aan minimaal twee weken van tevoren te bestellen. Houd er rekening mee dat een bestelling daadwerkelijk definitief is zodra wij dit telefonisch of per mail bevestigen. Uw bestelling annuleren? Dit kan kosteloos tot 7 dagen voor de leverdatum!

VRAGEN?

Heeft u een vraag over de bestelling, het proces of gewoon behoefte aan extra informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen via klantenservice@tastycakes.nl of 026 737 00 48.