Dripcake bestellen

Een dripcake, goede keuze! Vul het formulier hieronder in om de bestelling te plaatsen.

Via deze pagina plaatst u een directe bestelling voor een dripcake. Wij streven er naar om uw bestelling binnen drie werkdagen te beantwoorden. Uw gegevens worden uitsluitend door ons gebruikt om uw bestelling te verwerken en zullen nimmer aan anderen worden verstrekt. Door op de pijl hieronder te klikken kunt u alles nog even op een rijtje zetten.

ALLES WAT U MOET WETEN OVER UW BESTELLING
Na het invullen van het bestelformulier krijgt u direct een e-mail met een kopie van de ingevoerde gegevens. Zodra u dit bericht niet ontvangt, dan kunt u er vanuit gaan dat de bestelling niet goed is geplaatst. Let op: het bericht kan in uw spam-box terechtkomen. U krijgt – indien de bestelling door ons uitgevoerd kan worden – een factuur per e-mail. Bij uitzonderingen nemen wij contact met u op.

Betaalmethodes
U kunt kiezen tussen twee betaalmethodes namelijk: bankoverschrijving en iDEAL. Zodra u kiest voor iDEAL krijgt u een een betaallink van ons toegestuurd. Dit gaat samen met uw factuur. Via deze link kunt u de bestelling snel en gemakkelijk betalen. Let op: bij een iDEAL betaling worden er te allen tijde €1,- transactiekosten in rekening gebracht bovenop de prijs van de bestelling.

Uw bestelling is pas definitief na het betalen van de factuur. De uiterste betaaldatum staat vermeld op de factuur. Het is bij ons niet mogelijk om contant te betalen, ook niet aan de deur.

Wilt u de bestelling annuleren? Geen probleem. Dit kan kosteloos tot 7 dagen voor de leverdatum. Hierna zullen er kosten in rekening gebracht worden.

Heeft u het hierbovenstaande goed doorgenomen?

TIJD OM TE BESTELLEN!

Velden met een * zijn verplicht