Botercrème taarten

Liever geen fondant?

Wil je toch liever geen taart met fondant? Kies dan voor een botercrème taart. Deze taart wordt gevuld met een smaak naar keuze en vervolgens afgesmeerd met botercrème. De toppings kies je zelf! Ook hier zijn alle vormen en maten mogelijk. Heeft u een eigen ontwerp? Geen probleem, laat het ons weten zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Heeft u nog geen idee wat het moet worden? Ook geen probleem, neem een kijkje tussen onze taarten die we eerder gemaakt hebben!

Wanneer moet ik bestellen?
Het bespreken van de botercrème taart doen wij het liefst 10 werkdagen voor de afleverdatum. Maar aarzel niet om contact met ons te nemen voor een last minute taart.

Hoe bestel ik een feesttaart?
U kunt de botercrème taart bestellen via de daarvoor bestemde bestelpagina. Zodra u het bestelformulier heeft ingevuld ontvangt u een bevestiging hiervan per e-mail. Wij streven er naar om uw bestelling binnen drie werkdagen per e-mail te beantwoorden. Zodra wij de bestelling bevestigen, is deze pas definitief. Bestellingen worden altijd – zonder uitzondering – per e-mail bevestigd. Uw factuur wordt ook via e-mail verstuurd.

Kan ik de taart laten bezorgen?
Jazeker! Voor bestellingen binnen Arnhem betaalt u €5,-. Voor bestellingen buiten Arnhem wordt er een berekening per kilometer gemaakt op de factuur. De taart afhalen is te allen tijde gratis.

Bekijk voor alle actuele prijzen ook de prijzen pagina.