Bruidstaarten

Het pronkstuk van de bruiloft

Het pronkstuk van de bruiloft: de taart. Voor ons is het altijd een eer als we deze mogen verzorgen. Van begin tot eind worden jullie beiden betrokken in het proces. Uw wensen en onze expertise worden gecombineerd om tot een unieke en speciale taart te komen. Wilt u andere kleuren, smaken? Moet de taart vierkant zijn of rond? Wilt u klassiek of juist modern? Bespreek het met ons!

Gratis proefafspraak
Bij alle bruidstaarten bieden wij de mogelijkheid om gratis een proefafspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak heeft u de mogelijkheid om drie zelf uitgekozen smaken te proeven. Zo kunt u nooit voor verrassingen komen te staan op de dag zelf. Heeft u geen tijd om langs te komen? Geen probleem, we kunnen ook gewoon een belafspraak inplannen om uw wensen nogmaals door te nemen.

Wanneer moet ik bestellen?
Het bespreken van de bruidstaart doen wij het liefst 3 tot 5 weken voor de afleverdatum. Maar aarzel niet om contact met ons te nemen voor een last minute taart.

Hoe bestel ik een bruidstaart?
U kunt de bruidstaart bestellen via de daarvoor bestemde bestelpagina. Zodra u het bestelformulier heeft ingevuld ontvangt u een bevestiging hiervan per e-mail. Wij streven er naar om uw bestelling binnen drie werkdagen per e-mail te beantwoorden. Zodra wij de bestelling bevestigen, is deze pas definitief.

Kan ik de taart laten bezorgen?
Jazeker! Voor bestellingen binnen Arnhem betaalt u €5,-. Voor bestellingen buiten Arnhem wordt er een berekening per kilometer gemaakt op de factuur. De taart afhalen is te allen tijde gratis.

Prijzen voor bruidstaarten zijn altijd op aanvraag.