Cupcakes are love with icing on top!

Cupcakes = feest! Bestel ze samen met een taart of gewoon los voor welke gelegenheid dan ook! De cupcakes kunnen binnen een thema worden versierd, of er kunnen diverse thema’s met elkaar te gecombineerd worden. Een bijkomend voordeel van cupcakes is het feit dat er geen bordjes en bestek nodig is om te eten. En de kleintjes kunnen hun eigen taartje vasthouden!

Combineer cupcakes met een taart
Cupcakes zijn perfect om te combineren met een taart! Als bijgerecht of bijvoorbeeld voor mensen met allergieën. We kunnen de cupcakes namelijk ook gluten- en lactosevrij maken. Zo deelt iedereen mee in de feestvreugde!

Wanneer moet ik bestellen?
Het bespreken van de cupcakes doen wij het liefst 10 werkdagen voor de afleverdatum. Maar aarzel niet om contact met ons te nemen voor last minute cupcakes. Let wel op: cupcakes zijn pas te bestellen vanaf 12 stuks.

Hoe bestel ik een feesttaart?
U kunt de cupcakes bestellen via de daarvoor bestemde bestelpagina. Zodra u het bestelformulier heeft ingevuld ontvangt u een bevestiging hiervan per e-mail. Wij streven er naar om uw bestelling binnen drie werkdagen per e-mail te beantwoorden. Zodra wij de bestelling bevestigen, is deze pas definitief. Bestellingen worden altijd – zonder uitzondering – per e-mail bevestigd. Uw factuur wordt ook via e-mail verstuurd.

Kan ik de taart laten bezorgen?
Jazeker! Voor bestellingen binnen Arnhem betaalt u €5,-. Voor bestellingen buiten Arnhem wordt er een berekening per kilometer gemaakt op de factuur. De taart afhalen is te allen tijde gratis.

Bekijk voor alle actuele prijzen ook de prijzen pagina.