You can’t buy happiness, but you can buy chocolate!

Een dripcake is een unieke taart waarbij de chocolade letterlijk ‘dript’ over de randen van de taart. Verkrijgbaar in vrijwel alle soorten, maten en smaken. Zien we daar al iemand watertanden?

Chocolade over de randen? Maar hoe?
Dripcakes zijn naked cakes die ofwel helemaal afgesmeerd kunnen worden met botercrème, of juist niet. Bovenop de taart wordt een dripping van dan wel melk, puur of witte chocoladeganache gegoten. Dripcakes kunnen naar vrijwel alle wensen versierd worden. Alle vormen en maten zijn mogelijk. Heeft u een eigen ontwerp? Geen probleem, laat het ons weten zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Heeft u nog geen idee wat het moet worden? Ook geen probleem, neem een kijkje tussen onze taarten die we eerder gemaakt hebben!

Wanneer moet ik bestellen?
Het bespreken van de dripcake doen wij het liefst 10 werkdagen voor de afleverdatum. Maar aarzel niet om contact met ons te nemen voor een last minute taart.

Hoe bestel ik een feesttaart?
U kunt de dripcake bestellen via de daarvoor bestemde bestelpagina. Zodra u het bestelformulier heeft ingevuld ontvangt u een bevestiging hiervan per e-mail. Wij streven er naar om uw bestelling binnen drie werkdagen per e-mail te beantwoorden. Zodra wij de bestelling bevestigen, is deze pas definitief. Bestellingen worden altijd – zonder uitzondering – per e-mail bevestigd. Uw factuur wordt ook via e-mail verstuurd.

Kan ik de taart laten bezorgen?
Jazeker! Voor bestellingen binnen Arnhem betaalt u €5,-. Voor bestellingen buiten Arnhem wordt er een berekening per kilometer gemaakt op de factuur. De taart afhalen is te allen tijde gratis.

Bekijk voor alle actuele prijzen ook de prijzen pagina.