Gender reveal taarten

He or she?

He or she? Is er een leukere manier om het geslacht van jullie kindje te onthullen dan met een gender reveal taart? Wordt het een roze of blauwe binnenkant?

Waarmee bekleden jullie de taart?
De taart wordt bekleed met rolfondant. Rolfondant is een deeg gemaakt op suikerbasis en lijkt op marsepein. Het verschil is dat marsepein van amandelen wordt gemaakt. Andere toppings zijn ook bespreekbaar.

Ik wil geen fondant, wat nu?
Liever geen taart met fondant? Geen probleem. Een botercrème taart kan ook perfect als gender reveal taart fungeren. Klik voor meer botercrème taarten op het kruisje rechtsboven en vervolgens op de tegel met botercrème taarten.

Wanneer moet ik bestellen?
Het bespreken van de gender reveal taart doen wij het liefst 10 werkdagen voor de afleverdatum. Maar aarzel niet om contact met ons te nemen voor een last minute taart.

Hoe bestel ik een gender reveal taart?
U kunt de gender reveal taart bestellen via de daarvoor bestemde bestelpagina. Zodra u het bestelformulier heeft ingevuld ontvangt u een bevestiging hiervan per e-mail. Wij streven er naar om uw bestelling binnen drie werkdagen per e-mail te beantwoorden. Zodra wij de bestelling bevestigen, is deze pas definitief. Bestellingen worden altijd – zonder uitzondering – per e-mail bevestigd. Uw factuur wordt ook via e-mail verstuurd.

Kan ik de taart laten bezorgen?
Jazeker! Voor bestellingen binnen Arnhem betaalt u €5,-. Voor bestellingen buiten Arnhem wordt er een berekening per kilometer gemaakt op de factuur. De taart afhalen is te allen tijde gratis.

Bekijk voor alle actuele prijzen ook de prijzen pagina.