Verjaardagstaarten

Er is er één jarig…

Of het nou de eerste of de 70e verjaardag is, een taart kan niet missen. Van een Frozen taart tot en met een taart van je favoriete voetbalclub. Alles is mogelijk. Je bent ten slotte maar één keer per jaar jarig!

Waarmee bekleden jullie de taart?
De taart wordt bekleed met rolfondant. Rolfondant is een deeg gemaakt op suikerbasis en lijkt op marsepein. Het verschil is dat marsepein van amandelen wordt gemaakt. Andere toppings zijn ook bespreekbaar. De taart kan hiermee naar uw wensen versierd worden. Alle vormen en maten zijn mogelijk. Heeft u een eigen ontwerp? Geen probleem, laat het ons weten zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Heeft u nog geen idee wat het moet worden? Ook geen probleem, neem een kijkje tussen onze taarten die we eerder gemaakt hebben!

Wanneer moet ik bestellen?
Het bespreken van de verjaardagstaart doen wij het liefst 10 werkdagen voor de afleverdatum. Maar aarzel niet om contact met ons te nemen voor een last minute taart.

Hoe bestel ik een feesttaart?
U kunt de verjaardagstaart bestellen via de daarvoor bestemde bestelpagina. Zodra u het bestelformulier heeft ingevuld ontvangt u een bevestiging hiervan per e-mail. Wij streven er naar om uw bestelling binnen drie werkdagen per e-mail te beantwoorden. Zodra wij de bestelling bevestigen, is deze pas definitief. Bestellingen worden altijd – zonder uitzondering – per e-mail bevestigd. Uw factuur wordt ook via e-mail verstuurd.

Kan ik de taart laten bezorgen?
Jazeker! Voor bestellingen binnen Arnhem betaalt u €5,-. Voor bestellingen buiten Arnhem wordt er een berekening per kilometer gemaakt op de factuur. De taart afhalen is te allen tijde gratis.

Bekijk voor alle actuele prijzen ook de prijzen pagina.