Taarten met vers fruit of naked cakes

Fris en fruitig

Fris en fruitig! Dat is het thema van onze taarten met vers (zomer)fruit! U kiest zelf de smaak van de taart en het soort fruit. Aansnijden maar!

Liever geen fruit?
Liever geen fruit? Geen probleem, de taarten met vers fruit zijn ook verkrijgbaar als naked cakes, zonder fruit. Verkrijgbaar in vrijwel alle smaken die u wenst!

Wanneer moet ik bestellen?
Het bespreken van de taart met vers fruit of naked doen wij het liefst 10 werkdagen voor de afleverdatum. Maar aarzel niet om contact met ons te nemen voor een last minute taart.

Hoe bestel ik een feesttaart?
U kunt de taart met vers fruit of naked cake bestellen via de daarvoor bestemde bestelpagina. Zodra u het bestelformulier heeft ingevuld ontvangt u een bevestiging hiervan per e-mail. Wij streven er naar om uw bestelling binnen drie werkdagen per e-mail te beantwoorden. Zodra wij de bestelling bevestigen, is deze pas definitief. Bestellingen worden altijd – zonder uitzondering – per e-mail bevestigd. Uw factuur wordt ook via e-mail verstuurd.

Kan ik de taart laten bezorgen?
Jazeker! Voor bestellingen binnen Arnhem betaalt u €5,-. Voor bestellingen buiten Arnhem wordt er een berekening per kilometer gemaakt op de factuur. De taart afhalen is te allen tijde gratis.

Bekijk voor alle actuele prijzen ook de prijzen pagina.