Onze prijzen

Voor taarten en cupcakes

U kunt deze pagina gebruiken om een prijsindicatie voor uzelf te vormen. De uiteindelijke prijs van uw taart heeft te allen tijde te maken met uw wensen en de complexiteit van de taart. Zo zal bijvoorbeeld een 2D taart goedkoper zijn dan een 3D taart. Daarom bespreken we deze prijs altijd vooraf met u, voordat we een factuur opmaken. Zo sluiten we geen van uw wensen uit en kijken we samen naar de mogelijkheden. Handig toch?

Feesttaarten met één of twee lagen – €3,50 p.p.

Onder feesttaarten verstaan wij: verjaardagstaarten, geboortetaarten, kindertaarten, vers fruit taarten, naked cakes, gender reveal taarten en overige taarten die niet specifiek worden genoemd op deze pagina.

Voor feesttaarten met één of twee lagen wordt er €3,50 per persoon gerekend. Dit zijn taarten variërend tussen 8 tot 30 personen. Een taart met twee lagen is pas mogelijk vanaf 20 personen. De vorm en het ontwerp van de taart is geheel naar uw wens. Hetzelfde geldt voor het aantal lagen van de taart.

Feesttaarten met drie of meer lagen – €5,- p.p.

Onder feesttaarten verstaan wij: verjaardagstaarten, geboortetaarten, kindertaarten, vers fruit taarten, naked cakes, gender reveal taarten en overige taarten die niet specifiek worden genoemd op deze pagina.

Voor feesttaarten met drie of meer lagen wordt er €5,- per persoon gerekend. Dit zijn taarten voor meer dan 20 personen. De vorm en het ontwerp van de taart is geheel naar uw wens. Hetzelfde geldt voor het aantal lagen van de taart (3 of meer).

Bruidstaarten – prijs op aanvraag

Het pronkstuk van de bruiloft! Prijzen van bruidstaarten zijn altijd op aanvraag verkrijgbaar. Neem hiervoor contact met ons op.

Dripcakes – vanaf €49,99

Een taart waarbij de chocolade letterlijk over de randen druipt! Dripcakes zijn te bestellen vanaf €49,99. De prijs varieert op basis van uw wensen, de complexiteit van de taart en het aantal personen.

Cupcakes – €2,75, p.p.

Vanaf 12 stuks is het ook mogelijk om cupcakes te bestellen. Per cupcake wordt er €2,75 gerekend. De cupcakes kunnen zowel bijbesteld worden naast een taart en als losse bestelling.

Bezorgen in Arnhem – €5,-

Zodra u dit wenst, kunnen we de taart ook bezorgen op een door u opgegeven adres. Binnen Arnhem zijn de bezorgkosten €5,-. Buiten Arnhem zal er een berekening o.b.v. kilometers gemaakt worden. De bestelling kan te allen tijde kosteloos op afspraak afgehaald worden.