Stel jullie unieke bruidstaart samen

Altijd op maat gemaakt. Persoonlijke prijs op basis van jullie wensen en behoeften.

Bij TastyCakes maken we bruidstaarten altijd op aanvraag. De taart wordt volledig naar de wensen van het bruidspaar gemaakt. Dit geldt zowel voor het ontwerp als voor de smaak.

— Ben je op zoek naar een ander soort taart? Kijk dan bij taarten. — 

Omdat een bruidstaart ontwerpen best lastig kan zijn, hebben we hieronder een aantal bruidstaarten die we eerder mochten maken (ter inspiratie) op een rij gezet. Hiernaast bieden we bij een bruidstaart de mogelijkheid om een gratis proefafspraak* in te plannen. Tijdens deze afspraak heeft het bruidspaar de mogelijkheid om drie zelfgekozen smaken te proeven. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Je bestelt een bruidstaart door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. We vragen eerst om een paar basisgegevens. Vervolgens kun je in het vrije invulveld al je wensen en ideeën kwijt. Nadat het formulier is verstuurd nemen wij binnen drie werkdagen contact met je op om de aanvraag te bespreken.

Let op: de bestelling is pas definitief zodra we deze per e-mail bevestigd hebben en de factuur betaald is. De factuur krijg je per mail.

TastyCakes is een kleine en creatieve bakkerij. We zijn trots op elke taart die we maken. Houd er rekening mee dat een taart maatwerk is. We maken alles vers en met de hand. Het kan daarom zijn dat de door jou bestelde taart iets afwijkt van een voorbeeldafbeelding of de afbeeldingen hieronder.

*We brengen de proefafspraak niet in rekening als jullie ook daadwerkelijk een bruidstaart bij ons afnemen. Besluiten jullie anders? Dan brengen we €30,- in rekening voor de proefafspraak.

Bestel je bruidstaart

Over jouw bestelling

Voorwaarden

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze acties en recepten?

4 + 2 =