Stel je unieke sweet table samen

Altijd op maat gemaakt. Persoonlijke prijs op basis van jullie wensen en behoeften.

Een tafel vol taartjes en cupcakes. Wie wil dat nou niet? Bij TastyCakes maken we sweet tables altijd op aanvraag. Je kunt de sweet table helemaal zelf samenstellen. Van smaken tot vorm.

— Ben je op zoek naar een ander soort taart? Kijk dan bij taarten. — 

Je kunt ook een sweet table bestellen voor je bruiloft, in plaats van een grote taart krijg je een tafel vol kleine taartjes en cupcakes. Hoe leuk is dat? En je kunt allerlei verschillende smaken kiezen, zodat je er zeker van bent dat alle gasten mee kunnen genieten. Mocht je de sweet table voor je bruiloft willen bestellen, geef dit dan even aan in het bestelformulier.

Je bestelt een sweet table door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. We vragen eerst om een paar basisgegevens. Vervolgens kun je in het vrije invulveld al je wensen en ideeën kwijt. Nadat het formulier is verstuurd nemen wij binnen drie werkdagen contact met je op om de aanvraag te bespreken.

Let op: de bestelling is pas definitief zodra we deze per e-mail bevestigd hebben en de factuur betaald is. De factuur krijg je per mail.

TastyCakes is een kleine en creatieve bakkerij. We zijn trots op elke taart die we maken. Houd er rekening mee dat een taart maatwerk is. We maken alles vers en met de hand. Het kan daarom zijn dat de door jou bestelde taart iets afwijkt van een voorbeeldafbeelding of de afbeeldingen hieronder.

 

Bestel je sweet table

Over jouw bestelling

Voorwaarden

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze acties en recepten?

3 + 13 =