Cupcakes

Mini taartjes die matchen bij de grote taart, makkelijk uit te delen, groot of klein gezelschap, met cupcakes kun je alle kanten op.

Op zoek naar mini-taartjes die matchen bij de grote taart? Of gewoon om los uit te delen? Met cupcakes kun je alle kanten op!

De cupcakes kunnen in dezelfde stijl gemaakt worden als je grote taart, of passend bij het thema van je feest. Speciaal voor kinderen kunnen we mini-cupcakes maken, zodat ook zij mee kunnen smikkelen.

— Ben je op zoek naar een ander soort taart? Kijk dan bij taarten. — 

Je bestelt de cupcakes door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. We vragen eerst om een paar basisgegevens. Vervolgens kun je aangeven hoeveel je er wilt bestellen, er geldt een minimaal aantal van 12, daarna kun je in het vrije invulveld al je wensen en ideeën kwijt. Nadat het formulier is verstuurd nemen wij binnen drie werkdagen contact met je op om de bestelling te bevestigen.

Let op: de bestelling is pas definitief zodra we deze per e-mail bevestigd hebben en de factuur betaald is. De factuur krijg je per mail.

TastyCakes is een kleine en creatieve bakkerij. We zijn trots op elke taart die we maken. Houd er rekening mee dat een taart maatwerk is. We maken alles vers en met de hand. Het kan daarom zijn dat de door jou bestelde taart iets afwijkt van een voorbeeldafbeelding of de afbeeldingen hieronder.

 

Bestel je cupcakes

Over jouw bestelling

Voorwaarden

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze acties en recepten?

14 + 4 =